Цена по договор
Контакт име Koker
Телефон: 0038166220001
Објавено од
Локација

Локација

Странство
Beograd, 11000

KOKER SPANIJEL, stenad zlatne boje

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8813
Прикажано: 47
Обновено: 23:03 01-02-2023
Истекува: 23:03 01-02-2024
Во категории: Кучиња

Опис на огласот

KOKER SPANIJEL, stenad zlatne boje, sampionskog porekla iz planskog uzgoja, oslobodjeni genetskih bolesti!
Tel/Viber: +381(0)66220001
Koker, Beograd

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ