Цена по договор
Контакт име Milan Baralic
Телефон: +38166222281
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Странство
Gornji Milanovac, Srbija , 32300
1 bernardinac MB0223
2 bernardinac MB0223
3 bernardinac MB0223
4 bernardinac MB0223
5 bernardinac MB0223
6 bernardinac MB0223
7 bernardinac MB0223
8 bernardinac MB0223
9 bernardinac MB0223
10 bernardinac MB0223
11 bernardinac MB0223
Previous Next

Bernardinac

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8808
Прикажано: 39
Обновено: 16:03 01-02-2023
Истекува: 16:03 01-02-2024
Во категории: Кучиња

Опис на огласот


Kennel Giant From Brusnica predstavlja novo leglo stari 35dana…
slobodni su za rezervaciju, za više slika kao slika i roditelja
javite se putem privatne poruke, kao i pozivom na
telefon: +381 66 222281 viber / whatsApp
Fb. Milan Baralic (Pravi Profil)
Gornji Milanovac, Srbija

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ