Цена: 350.000 EUR 350000 EUR Цена по договор
Контакт име KONIGTON
Телефон: 0038972303705
Објавено од
Локација

Локација

Валандово, Македонија
s.Rabrovo Valandovo, 2460
IMG_5403
IMG_5400
IMG_5401
IMG_5409
IMG_5412
Previous Next

Deloven objekt mozi i iznajmuvanje

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 9721
Прикажано: 260
Обновено: 08:27 05-04-2023
Истекува: 11:25 27-03-2024
Во категории: Деловен простор

Детали за огласот

Состојба на недвижност: Реновирано

Опис на огласот

vo industriska zona s.Rabrovo Valandovo, prizemna hala 1384 m2, poseben administrativen del kancelarii 138 m2, 1 kat 2 apartmani 138 m2, so ograden plac od 2790 m2 so dva vleza pogoden za vlez na kamioni i utovar rastovar.
Cenata ne e fiksna ima prostor za dogovor
(Iznajmuvanje mozi najmalku na 3 godini, cena 3 eur m2 na objekt, isto cenata ne e fiksna ima prostor za dogovor)

Други огласи од Огласувачот

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ