Цена: 2.100 EUR 2100 EUR
Контакт име Mujo
Телефон: 070909864
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Тетово, Тетово, Македонија
Тетово, Општина Тетово, Полошки СР, 1200, Северна Македонија, 1200
inbound797614542548776981
inbound4772430776508223829
inbound2521938806570371003
inbound7180443247282911713
Previous Next

mujo elezovic

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 4718
Прикажано: 551
Обновено: 18:39 08-05-2022
Истекува: 18:39 07-04-2024
Во категории: Corsa

Детали за огласот

Состојба: Половно
Произведено: 2004
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Емисионен стандард: Еуро 3
Зафатнина на мотор (cm³): 1000-1499
Боја: Црвена

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ