Цена по договор
Контакт име Иван
Телефон: 070582521
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Ѓорче Петров, Скопје, Македонија
Ѓорче Петров, 1000
Slika01 markirano
Slika02 markirano
Slika03 markirano
Slika04 markirano
Slika05 markirano
Slika06 markirano
Slika07 markirano
Previous Next

Се изнајмува дуќан на главна улица во Ѓорче Петров

СЕ ИЗНАЈМУВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8138
Прикажано: 276
Обновено: 11:13 09-12-2022
Истекува: 11:14 09-12-2023
Во категории: Деловен простор

Детали за огласот

Состојба на недвижност: Реновирано
Произведено: 2008
Опрема: Полунаместено
Површина на недвижност (m²): 43
Број на спрат: Приземје
Бања: 1
Недвижноста располага со: Паркинг на улица, Сигурносна врата, Пристап за инвалиди, Термопан прозори, Термофасада, Опремена кујна

Опис на огласот

Се изнајмува одличен дуќан (деловен простор) од 43м2 лоциран на улица Ѓорче Петров во населба Ѓорче Петров. Локацијата е многу прометна и има простор за паркинг пред локалот.
Локалот располага со тоалет и мини кујна.

За повеќе информации ѕвонете на контакт бројот

Други огласи од Огласувачот