Цена по договор
Контакт име Lile
Телефон: 078483520
Објавено од
Локација

Локација

Општина Центар, Скопје, Македонија
viber_image_2022-09-08_16-37-42-849
viber_image_2022-09-08_16-37-45-210
viber_image_2022-08-05_07-15-14-608
Previous Next

DUKAN VO STROG CENTAR - SE IZNAJMUVA

СЕ ИЗНАЈМУВА

Детали за огласот

Број на оглас: 6775
Прикажано: 1331
Обновено: 08:01 09-09-2022
Истекува: 08:01 09-08-2024
Во категории: Деловен простор

Детали за огласот

Состојба на недвижност: Старо
Произведено: 1972
Опрема: Празно
Површина на недвижност (m²): 86
Површина на плац (m²): 86
Број на спрат: Приземје

Опис на огласот

Se iznajmuva dukan vo stog centar.

Za dopolnitelni informacii na telefon 078483520

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ