Цена по договор
Контакт име Prevod Angliski jazik
Телефон: 071-277-738
Објавено од
Гостин
Локација

Локација

Општина Аеродром, Скопје, Македонија

Prevod - Preveduvac angliski jazik

СЕ ПРОДАВА

Детали за огласот

Број на оглас: 8021
Прикажано: 217
Обновено: 21:25 30-11-2022
Истекува: 21:25 30-11-2023

Опис на огласот

Sudski preveduvac od angliski jazik vrsi prevod od angliski na makedonski jazik I obratno so vklucena dvojna proverka, lektura I zaverka.
Garancija za kvalitet.
Kontakt 071-277-738

Други огласи од Огласувачот