Маркет7 е интернет огласник каде купувачите и продавачите се среќаваат.

Ние сме веб-страница која илјадници корисници ја посетуваат за да објават огласи и пребаруваат по категории и локации за да ги најдат возилата, недвижностите, предметите и услугите кои ги пожелуваат. Мотивот и енергијата кои го движат целиот проект на Маркет7 огласник се нашите задоволни корисници.

 

Во интерес на овозможување рекламен простор на заинтересирани странки да можат да ги промовираат своите производи, услуги и бренд на веб-страницата Маркет7 огласник, ја подготвивме следнава понуда за поставување на вашите банери.

 

Понудата можете да ја прегледате и симнете на следниов линк: Маркетинг на Маркет7

 

Следниве банери се употребени од страна на Маркет7 огласник за сопствена кампања. Тие се одличен пример за различните големини на банери кои може да бидат прикажани на нашата веб-страница. Кликнете за да ги прегледате.

 

Андромеда ДООЕЛ Скопје (оператор на Маркет7 огласник) може да го води целиот процес при креирање на вашите маркетинг банери или доколку веќе имате подготвени банери истите веднаш да бидат прикажани за јавноста на нашата веб-страница. Банерите може да бидат хостирани на наш сервер или да бидат прикажани преку ваш сервер. Подолу се примери од банери од наши задоволни клиенти кои биле прикажани на Маркет7 огласник, како и други примери на банери кои може да бидат прикажани. Кликнете за да ги прегледате.
Client bannerShow Gallery
 

Доколку сакате да започнете соработка со Маркет7 огласник, можете да ни испратите емаил порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или контактирајте со нас на телефонскиот број 076826611

Ќе ни биде драго да ги слушнеме вашите идеи и да поразговараме за предлози за вашиот маркетинг и деловен раст. Нашата понуда можете да ја преземете на следниов линк: Маркетинг на Маркет7

 

Со почит

Маркет7 огласник

СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ