СПЕЦИЈАЛНИ ОГЛАСИ

Mercedes-Benz GLA 180d 2015
Mercedes-Benz GLA 180d ...
СЕ ПРОДАВА17.800 EUR
TESLA MODEL 3 Long Range Dual Motor AWD Autopilot
TESLA MODEL 3 Long Ran ...
СЕ ПРОДАВА52.900 EUR
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BlueMotion 2009
VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 ...
СЕ ПРОДАВА7.300 EUR
MASAZA MASAZI 077642494 GOSPODA, DAMI VIP AMBIENT
MASAZA MASAZI 07764249 ...
СЕ ПРОДАВА3.000 MKD
BMW 525d 2014
BMW 525d 2014
СЕ ПРОДАВА21.500 EUR
Masaza masazi
Masaza masazi
СЕ ПРОДАВА2.000 MKD
Audi A7 2012
Audi A7 2012
СЕ ПРОДАВА20.000 EUR

НАШАТА МИСИЈА

„Да ви овозможиме технички и содржински најдобро подготвен електронски огласник, кадешто ќе можете едноставно и лесно да објавувате огласи и реклами, да ги продавате и нудите вашите производи и услуги и да пребарувате низ многуте категории и локации за да ги најдете предметите, услугите и понудите кои вам совршено ви одговараат.“